Zboží dne
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
1 099,00 Kč 908,26 Kč
ks
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
1 099,00 Kč 908,26 Kč
Doris jídelní židlička a houpačka 2v1
Doris jídelní židlička a houpačka 2v1
549,00 Kč 453,72 Kč
Výrobce
Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací.

Veškerá osobní data, která jsou součástí objednávky, jsou považována za diskrétní a jsou chráněna před zveřejněním a zneužitím třetí osobou.

Vyjímku tvoří osoby nebo firmy dopravující zboží a firma, které předáváme pohledávky vůči naší firmě za nepřevzaté dobírky.

 

Související zákony a právní předpisy:
- zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání
- zák. č. 101/ 2000 sb., o ochraně osobních údajů
- Občanský zákoník v platném znění
- Obchodní zákoník v platném znění

 

Zákazník kupující v internetovém obchodě www.login24.cz souhlasí se zpracováním osobních údajů firmou Login Internationale s.r.o. sloužících k vyplnění ankety o spokojenosti s nákupem na těchto stránkách.

Košík

výrobků:: 0

hodnota:: 0,00 Kč

přejít do košíku

Bestsellery
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
199,00 Kč 164,46 Kč
ks
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
1 099,00 Kč 908,26 Kč
ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
329,00 Kč 271,90 Kč
Doris velká zpívající panenka s vlasy 60cm
Doris velká zpívající panenka s vlasy 60cm
819,00 Kč 676,86 Kč
up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl